Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - "Η «συγκυβέρνηση με ΝΔ» τάραξε τα νερά στο ΠΑΣΟΚ"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Οι κρίσιμες εποχές απαιτούν σταθερές, ξεκάθαρες ιδεολογικά, αποτελεσματικές κυβερνήσεις. Αν κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ έχουν πάρει οριστικό διαζύγιο με το ιδεολογικό παρελθόν τους κι επιθυμούν να στηρίξουν μια φιλελεύθερη κυβέρνηση, καλώς να ορίσουν, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η ταφόπλακα που οι ίδιοι έβαλαν στη φυσιογνωμία του κινήματος θα είναι οριστική. Το μπορούν; Πολύ αμφιβάλλω!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσει στην Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ τις επόμενες ημέρες οι επιτελείς του θα αρχίσουν τη συγκέντρωση των υπογραφών που είναι απαραίτητες προκειμένου αυτή να επικυρωθεί από το Εθνικό Συμβούλιο.

Την ώρα που ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ετοιμάζεται να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για να το οδηγήσει στις εθνικές εκλογές, αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή παρέμβαση του Ανδρέα Λοβέρδου ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, μιας «κυβέρνησης που θα εκπέμπει το μήνυμα ότι η χώρα δεν θα έχει αστάθεια», δείχνοντας ότι εμμέσως αποδέχεται πως το κόμμα της Συγγρού θα αναδειχθεί πρώτο στην εκλογική αναμέτρηση. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4697343

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS