Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - "Στη Βουλή λίστα πολιτικών με «εξαγωγές» χρημάτων"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Υποκριτικές οι αντιδράσεις απέναντι σε φαινόμενα νομιμοφανών αλλά πολιτικά ανήθικων κινήσεων. Η εμπλοκή πολλών βουλευτών με το χρηματιστήριο, ο τυπικός αλλά ανούσιος τρόπος καταγραφής κι ελέγχου του πόθεν έσχες και των εκλογικών εξόδων τους είναι μόνο μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα  Προς τι η έκπληξη, λοιπόν!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στην αποκάλυψη ότι υπάρχουν και άλλα πολιτικά πρόσωπα ή συγγενείς τους -εκτός του μεγαλοκαταθέτη βουλευτή ο οποίος εξήγαγε 1 εκατ. ευρώ τον Μάιο του 2011- οι οποίοι έστειλαν τραπεζικά εμβάσματα στο εξωτερικό άνω των 100.000 ευρώ, προέβη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος στην Βουλή.

Μάλιστα ανακοίνωσε ότι εντός της ημέρας θα αποσταλούν στον πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο και στον αρμόδιο για τον έλεγχο των «πόθεν έσχες» αντιπρόεδρο κ. Ευ. Αργύρη τα στοιχεία που έφτασαν στα χέρια του το υπουργείο Οικονομικών μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ, στοιχεία που αφορούν το 2011 και όπως είπε ο κ. Βενιζέλος «είναι μεγάλα σε όγκο». (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=445395

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS