Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Βολές Γιαννίτση κατά του πολιτικού συστήματος

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μας μπέρδεψε κάπως ο κ.Γιαννίτσης. Επειδή δεν πρόκειται για τεχνοκράτη αλλά για ενεργό πολιτικό που θήτευσε σε καίριες θέσεις, να εκλάβουμε ως αυτοκριτική τις αναφορές του σχετικά με την χρηματοδότηση των κομμάτων; Εκτός κι αν έχουν υπάρξει ρηξικέλευθες προτάσεις από τον ίδιο και άλλους όψιμους τιμητές της ηθικολογίας, για αλλαγή αυτού του μοντέλου ακόμα και σταδιακή πλήρη παύση κρατικής στήριξης και δεν το θυμόμαστε! Δομικό μέρος του προβλήματος είστε κι εσείς οι περισπούδαστοι εκσυγχρονιστές, Παπαπδημικοί και λοιποί, μην κοροϊδευόμαστε! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ευθείες βολές κατά του πολιτικού συστήματος επειδή τόσα χρόνια δεν άλλαξε τον τρόπο χρηματοδότησης των κομμάτων αλλά και αιχμές κατά του προκατόχου του κ. Γιάννη Ραγκούση επειδή δεν προχώρησε την αλλαγή του σχετικού νομοθετικού πλαισίου, εξαπέλυσε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάσος Γιαννίτσης.

«Βρέθηκα μπροστά στο δίλημμα να συνυπογράψω τη συγκεκριμένη τροπολογία ή όχι. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν είχα καμία πρεμούρα να καταθέσω αυτή την ρύθμιση, αλλά δεν ήθελα να δημιουργήσω μεγαλύτερο πολιτικό πρόβλημα. Αρκετά ακούει η χώρα. Το δομικό πρόβλημα ας το λύσει το πολιτικό σύστημα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννίτσης, μιλώντας στη Βουλή λίγο πριν από την ονομαστική ψηφοφορία για τη σχετική τροπολογία η οποία είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 3 το μεσημέρι.  (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=137602&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS