Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Κυβερνητική πρόταση διεξόδου παρουσιάζει η ΝΔ

Θα το ανακοινώσει ο Α. Σαμαράς την άλλη εβδομάδα στο Ζάππειο Με σύνθημα «Η Ελλάδα μπορεί» η ΝΔ θα επιχειρήσει να υπερβεί το θολό προεκλογικό τοπίο με στόχο όχι απλά μια νίκη στις εκλογές αλλά μια αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Με τα δημοσκοπικά ποσοστά να παραμένουν ακόμα σε επίπεδα μη αυτοδυναμίας η Συγγρού προετοιμάζει τη τελική «επίθεση» στοχεύοντας όχι τόσο στην αντιπαράθεση με τα άλλα κομματικά ή ιδεολογικά στρατόπεδα αλλά στην κατάθεση μιας συνολικής και ρεαλιστικής πρότασης διεξόδου από την κρίση.

Την ερχόμενη Πέμπτη στο Ζάππειο ο Α. Σαμαράς θα παρουσιάσει το κυβερνητικό προγραμματικό πλαίσιο της ΝΔ. Στόχος είναι να υπερβεί η ΝΔ το υπάρχον πολωτικό πλαίσιο μνημονικών και αντιμνημονιακών και να εμφανιστεί ως η δύναμη που μπορεί και ξέρει να δώσει λύση και ελπίδα.

Με όλες τις δημοσκοπήσεις να βεβαιώνουν ότι η ΝΔ αυτή τη στιγμή δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα συσπείρωσης στην δεξιά της πτέρυγα αλλά αδυνατεί να συσπειρώσει τους «κεντρώους» οι οποίοι παραμένουν αδρανείς χωρίς μάλιστα να εντάσσονται στην λογική μνημόνιο-αντιμνημόνιο.

Αν και το ΠΑΣΟΚ δεν αποτελεί πλέον «βασικό αντίπαλο» για τη ΝΔ εντούτοις η Συγγρού κρατά ψηλά τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον Ευάγ. Βενιζέλο κυρίως γιατί αυτή τη στιγμή... τον χρειάζεται για να διαχωρίζει τη θέση και τη στάση της από την μνημονική πολιτική και να κρατά αποστάσεις από την συγκυβέρνηση Παπαδήμου.

ΠΗΓΗ: NEWSBEAST.GR
http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/334784/kuvernitiki-protasi-diexodou-parousiazei-i-nd/

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS