Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Επεισόδια και συλλήψεις στην Αμυγδαλέζα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ενώ τα προβλήματα αφορούν όλους μας, όταν ερχόμαστε στις λύσεις, το τοπικιστικό ή μικροκομματικό όφελος "προστάζει" την αποστασιοποίηση. Είναι μια λογική αντίστοιχη με τους ΧΥΤΑ. Φυσικά και να συζητηθούν ενδελεχώς οι λεπτομέρειες (μέτρα ασφαλείας, υγειονομικά θέματα, διαμόρφωση του χώρου κλπ) αλλά με τη λογική του "μακριά από μένα το ποτήριον τούτο" το αποτέλεσμα είναι ποτέ να μην προχωρά η υλοποίηση ενός σχεδίου! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Έξι προσαγωγές πραγματοποιήθηκαν σε μικροεπεισόδια κατά τη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων στην Αμυγδαλέζα, οι οποίοι αντιτίθενται στην πιθανή επικείμενη δημιουργία τόπου διαμονής αλλοδαπών στην περιοχή τους.

Περίπου 300 άτομα είχαν συγκεντρωθεί από τις 9 το βράδυ στην περιοχή, όπου υπήρχε και αστυνομική δύναμη για λόγους ασφαλείας. Μικροεπεισόδεια δημιουργήθηκαν ανάμεσα στους συγκεντρωμένους και τους αστυνομικούς, ενώ ορισμένοι από τους παραβρισκόμενους πέταξαν πέτρες εναντίον της αστυνομικής δύναμης, με αποτέλεσμα την προσαγωγή έξι διαμαρτυρόμενων. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=99808

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS