Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Μ.Σουλτς: Θα καταρρεύσει το οικοδόμημα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Από περιγραφές του διοικητικού και παραγωγικού προβλήματος άλλο τίποτα! Όπως κι από ασαφείς επικλήσεις στην ανάπτυξη! Ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανασυγκρότηση της Ευρωζώνης σε νέες αποτελεσματικές δομές, ενίσχυση του ρόλου της ΕΚΤ, πλάνο για το ρόλο της Ευρωπαϊκής οικονομίας στον εντεινόμενο ανταγωνισμό από τους νέους ισχυρούς παίκτες! Όσο αυτά δεν συζητιούνται με ειλικρίνεια και όραμα μένοντας σε παθητική και καθυστερημένη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της κρίσης, η κατάρρευση είναι μπροστά μας, ως πιθανό σενάριο! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ενδεχόμενη αποτυχία της Ευρωζώνης να λύσει τα προβλήματά της ενωμένη, θα προκαλέσει κατάρρευση όλου του οικοδομήματος, τονίζει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και σημειώνει ότι κάτι τέτοιο ίσως να ξεκινούσε από τα πιο ευάλωτα μέρη, όπως η Ελλάδα, αλλά θα συνέχιζε με την Ισπανία και την Πορτογαλία.

Σε συνέντευξη που παραχωρεί σε γερμανική εφημερίδα, ο κ. Σουλτς αναφέρεται και στην ομιλία του, τον περασμένο Φεβρουάριο, στην Βουλή των Ελλήνων, εξηγώντας ότι έπρεπε να υπερασπισθεί την Άγκελα Μέρκελ, όχι μόνο σε σχέση με τις «καρικατούρες των Ναζί», αλλά και για να δείξει ότι υπάρχει η διάθεση δέσμευσης σε διάλογο από έναν Γερμανό πολιτικό. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL 
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=138715&catID=2

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS