Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , POLITICS - Πολιτική - "Αναπληρωτής Διευθυντής με 9.000 μισθό"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Γιατί καλές οι όψιμες μεταρρυθμιστικές κορώνες του ΠΑΣΟΚ αλλά οι "καλές" συνήθεις δεκαετιών με την προνομιακή τακτοποίηση ημετέρων δεν μπορεί να εκλείψει από την Ελληνική δημόσια ζωή. Απλά υπό τις σημερινές ιδιαίτερες κοινωνικές συνθήκες των αναποτελεσματικών συνεχών περικοπών η πρόκληση αγγίζει το μεδούλι του μέσου πολίτη! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου ανέλαβε διευθυντική θέση στην ΔΕΗ με μισθό 9000 ευρώ την ώρα που η επιχείρηση αποφάσισε αυξήσεις στους λογαριασμούς.

«Τελικά κανείς δεν χάνεται... Αρκεί να έχει τους σωστούς φίλους...» Με τη φράση αυτή οικονομικός παράγοντας σχολίασε την τοποθέτησε του Κώστα Θέου στη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ.

Μια εβδομάδα μετά την τοποθέτησή του ως μέλους του οικονομικού επιτελείου της ΔΕΗ, ο Θέος έγινε το Νο2 και δεξί χέρι του Αρθούρου Ζερβού στη διοικητική πυραμίδα της επιχείρησης με μισθό που ξεπερνά τις 9.000 ευρώ. Και όλα αυτά την ώρα που δε διστάζουν να επιβάλουν αυξήσεις-φωτιά στα τιμολόγια της Επιχείρησης.

Επιλογή της «πράσινης Τίνας» ο Αρθούρος Ζερβός, επιλογή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου ο Κώστας Θέος, με τις εντολές βέβαια του Γιώργου Παπανδρέου. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=116082&catID=1


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS