Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Καπελέρης: Δεν υπάρχει παρανομία"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο Καπελέρης μιλά για καθυστέρηση στη νομοθετική ρύθμιση λόγω... πολιτικών εξελίξεων κι ο Βενιζέλος για εντολή διασταυρώσεων που δεν ακολουθήθηκε. Είτε έτσι, είτε αλλιώς η πολιτική ευθύνη για τη μη έγκαιρη παρακολούθηση της εξέλιξης του ζητήματος βαρύνει την πολιτική ηγεσία. Κανείς αξιωματούχος των υπουργείων δεν μπορεί να λειτουργεί αυτοβούλως και κανείς να μην φέρει την εποπτική ευθύνη! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Κανένα πρόστιμο δεν διαγράφηκε και σε καμία περίπτωση οι εκπρόθεσμες ενημερώσεις του συστήματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ, το οποίο παρουσίαζε προβλήματα, δεν συνιστούν λαθρεμπορική πράξη, δήλωσε στη ΝΕΤ ο παραιτηθείς γ.γ του υπουργείου Οικονομικών, Γ. Καπελέρης, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του.

Απέδωσε τις εκπρόθεσμες ενημερώσεις σε προβληματική διαδικασία του συστήματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ και υποστήριξε ότι τα πρόστιμα αφορούσαν εκπρόθεσμες εγγραφές, χιλιάδων πρατηρίων και πως θα προωθείτο νομοθετική ρύθμιση για την επίλυση του ζητήματος, η οποία καθυστέρησε λόγω των πολιτικών εξελίξεων. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63598153


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS