Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Οικονομία - "Αναμονή για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ένα από τα μεγαλύτερα "εγκλήματα" συνεχίζεται ακάθεκτα! Αφού διαχρονικά στερήσαμε το κράτος από έσοδα και τον τόπο από ανάπτυξη μη αξιοποιώντας τα δημόσια ακίνητα, ήρθαμε στο χειρότερη συγκυρία να τα υπεροφορολογήσουμε και να τα απαξιώσουμε καθυστερώντας, επί δυο κρίσιμα χρόνια, το νομικό ξεκαθάρισμα και την προώθηση τους στην αγορά. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Παγωμένη» λόγω της ύφεσης αλλά με ενδιαφέρον αναμένει η αγορά του real estate το αν θα καταφέρει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΔ) να ξεκαθαρίσει το τοπίο με ορισμένα σημαντικά ακίνητα του Δημοσίου, ώστε να προχωρήσει η αξιοποίησή τους.

Σύμφωνα με τα στελέχη της, υπάρχουν ακίνητα τα οποία υπό ορισμένες προϋποθέσεις θα μπορούσαν ακόμα και κατά την παρούσα χρονική συγκυρία να προσελκύσουν το ενδιαφέρον.

Αρκεί, βεβαίως να έχει ολοκληρωθεί η συζήτηση για το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων, ώστε να μην εγκυμονεί ο κίνδυνος σημαντικών ανατροπών και παράλληλα τα ακίνητα αυτά να είναι απαλλαγμένα από προβλήματα και ασάφειες. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2115890


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS