Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Λ. Παπαδήμος: Ενωμένοι θα βγούμε από την κρίση"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Γενικόλογες αναφορές σε βασικές αρχές και νουθεσίες προς ένα σκληρά δοκιμαζόμενο λαό που βλέπει οι κόποι του 2011 να έχουν μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα! Η αλληλεγγύη είναι απαραίτητη αλλά χρειάζεται πρωτίστως ο ισορροπημένος καθορισμός των προτεραιοτήτων και η συστράτευση προκύπτει μέσα από ένα ξεκαθαρισμένο όραμα που αντιλαμβάνεται πλήρως την οικονομική και κοινωνική πραγματικότηταΔιαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Την πεποίθηση πως «ενωμένοι θα βγούμε από την κρίση» εκφράζει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, κάνοντας πάντως λόγο για μια «πολύ δύσκολη χρονιά» που φεύγει και για μια επίσης «πολύ δύσκολη χρονιά» που έρχεται.

Ο κ. Παπαδήμος αφού επισημαίνει πως η κοινωνία δοκιμάζεται σκληρά και διαβεβαιώνει πως η κυβέρνηση θα σταθεί στο πλευρό χιλιάδων οικογενειών που υφίστανται τις συνέπειες της κρίσης αναφέρεται στις προκλήσεις του 2012: «Μια πολύ δύσκολη χρονιά έρχεται. Πρέπει να συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα την προσπάθεια. Για να μην πάνε οι ως τώρα θυσίες χαμένες. Για να μην μεταβληθεί η κρίση σε μια άτακτη, καταστροφική χρεοκοπία. Για να παραμείνουμε στο ευρώ. Για να επανέλθουμε σε τροχιά ανάπτυξης και να μειώσουμε την ανεργία».

Όπως αναφέρει, οι επόμενοι τρεις μήνες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι και οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα καθορίσουν την πορεία της Ελλάδας τις επόμενες δεκαετίες. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2116248


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS