Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Οικονομία - "Βίλες και offshore με ιδιοκτήτες εφοριακούς"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το ζήτημα σε αυτά τα θέματα δεν είναι η περιπτωσιολογία που αποπροσανατολίζει από το δομικό πρόβλημα της δημόσια διοίκησης. Την καλή διοικητική οργάνωση και τον αξιόπιστο διαρκή εσωτερικό έλεγχο που δεν περιορίζεται σε φληναφήματα τύπου ΕΔΕ που τελικά ρίχνουν τους πάντες στα μαλακά! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...


Στο στόχαστρο του οικονομικού εισαγγελέα Γρ.Πεπόνη έχει μπει ομάδα νυν και πρώην εφοριακών, με βίλες, ξενοδοχεία και off shore εταιρίες! Ήδη ξεκίνησε μεγάλη δικαστική έρευνα από τον διώκτη του οικονομικού εγκλήματος, καθώς στα χέρια του έφτασε «καυτός» φάκελος, με φωτογραφίες και έγγραφα, που εμφανίζονται χλιδάτα ακίνητα και υπεράκτιες εταιρίες, τις οποίες φαίνονται να διοικούν συγγενείς συνταξιούχου εφοριακού!

Σκοπός της δικαστικής έρευνας που διενεργεί ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος, είναι να διαπιστωθεί εάν όλος αυτός ο πλούτος αποκτήθηκε νόμιμα ή είναι προϊόν διαφθοράς και χρηματισμού από συγκεκριμένες υποθέσεις που έλεγξαν οι εμπλεκόμενοι εφοριακοί τα προηγούμενα χρόνια. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=116027&catID=2


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS