Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Μηνύματα αισιοδοξίας, αλλά και αποδοκιμασίες"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Δεν περιμένεις κάτι λιγότερο ως φυσική αντίδραση μιας κοινωνίας που βιώνει μια βίαιη αλλαγή της καθημερινότητας της. Αυτό που αποτελεί το μέγιστο ζητούμενο και που σε καμιά στιγμή δεν κατόρθωσε η προηγούμενη κυβέρνηση είναι να εμπνεύσει στους πολίτες ένα όραμα για το μέλλον και να δείξει έμπρακτα ότι εννοεί την έννοια της κοινωνικής δικαιοσύνης. Αυτό θα είναι το μεγάλο στοίχημα της μετεκλογικής κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Με μια σύντομη τελετή που στιγματίστηκε από αποδοκιμασίες πραγματοποιήθηκε ο καθαγιασμός των υδάτων στη Χαλκίδα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια και του υπουργού Εσωτερικών, Αναστάσιου Γιαννίτση.

Κατά την τελετή, συγκεντρωμένοι προέβησαν σε αποδοκιμασίες για την κυβερνητική πολιτική, στα πρόσωπα του Προέδρου, του υπουργού και των βουλευτών του νομού. Μετά τη ολοκλήρωση της τελετής, τόσο ο κ. Παπούλιας, όσο και οι υπόλοιποι επίσημοι, αποχώρησαν χωρίς δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ενώ οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε προσαγωγές. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2118980


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS