Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΠΑΣΟΚ , ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική -"Γιαννακά: Δεν θέτω θέμα καταψήφισης του μεσοπρόθεσμου"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, οι "επαναστατικές" ρητορίες και η κοινωνική ευαισθησία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ άρχισαν να φυλλοροούν! Αφού πράξαμε το "βουλευτικό" καθήκον των κατ' επάγγελμα κι εκ τους ασφαλούς αντιρρησιών κομματικής συνείδησης, επανήλθαμε στην γνωστή κι επιτυχημένη συνταγή των κυβιστικών επανκάμψεων (κοινώς κωλοτούμπες!!). Μετά απορούν για τις αντιδράσεις των πολιτών και την απαξίωση! Η πολιτικκή αξιοπρέπεια κι ο σεβασμός κερδίζονται με τη συνέπεια κι όχι με τη φυγομαχία!! Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Θέμα καταψήφισης του μεσοπρόθεσμου δεν τίθεται, τουλάχιστον από εμένα. Δεν αμφισβητώ την κυβέρνηση. Στηρίζω όλες τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες του πρωθυπουργού. Τις έχω στηρίξει και τις έχω ψηφίσει», τόνισε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σοφία Γιαννακά, η οποία έχει συνυπογράψει την επιστολή των 16 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προς τον πρωθυπουργό.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ 99,5, σημείωσε ότι ως μέλος της Επιτροπής Οικονομικών έχει καταθέσει απόψεις που «στηρίζουν τις αλλαγές και τις ρήξεις στην οικονομία και στο κράτος», προσθέτοντας ζητάει από τον υπουργό Οικονομικών να εξηγήσει στους βουλευτές «για ποιο λόγο, μεσούσης της χρονιάς, ψηφίζουμε έναν νέο προϋπολογισμό».

«Είναι αλήθεια ότι αμφιβάλλω και αμφισβητώ κατά πόσο ο προϋπολογισμός του 2011, που περιείχε μέτρα 7,5 δισ. ευρώ και τα πήραμε στις αρχές του χρόνου, μέτρα για τα οποία οι Έλληνες και η ελληνική οικονομία πραγματικά γονάτισαν - είναι ένας προϋπολογισμός που πρέπει να ψηφίσουμε εκ νέου τον Ιούνιο, στο μεσοπρόθεσμο, με καινούργια μέτρα 6,5 δισ. ευρώ», είπε η κα Γιαννακά. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_03/06/2011_393477


Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS