Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Κλείνει το ξενοδοχείο Athens Imperial

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Κι έρχεται η εκκωφαντική επιβεβαίωση όσων λέγαμε σε σχέση με την "Ολυμπιακή" Αθήνα και την αυτοκαταστροφική μας τάση. Σαν να μην έφτανε που χάθηκε η "χρυσή" ευκαιρία του 2004 ήρθε και η χαλαρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε η λαθρομετανάστευση και η γκετοποίηση ολόκληρων περιοχών για να διώξει κάθε σοβαρή επιχειρηματική δραστηριότητα από τις περιοχές. Και μετά απορούμε για την ανάδειξη των πολιτικών ακροτήτων! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Λουκέτο βάζει από αύριο το ξενοδοχείο Athens Imperial στην πλατεία Καραϊσκάκη, όπως ανακοίνωσε η εταιρία «Ελληνική Τουριστική». Πρόκειται για το τρίτο ξενοδοχείο του ίδιου επιχειρηματία (όμιλος Δασκαλαντωνάκη) στο κέντρο της Αθήνας, που κλείνει τους τελευταίους 18 μήνες. Είχαν προηγηθεί τα ξενοδοχεία πέντε αστέρων Athens Acropol και Fresh.

Το ξενοδοχείο, δυναμικότητας 262 κλινών, ανήκει στην ιδιοκτησία του ομίλου Βιοχάλκο, ο οποίος από το 2003 το είχε ενοικιάσει στον όμιλο Δασκαλαντωνάκη. Η ολική ανακαίνισή του ολοκληρώθηκε το 2007.

Επίσης πάνω από 20 ξενοδοχεία έχουν κλείσει τα δύο τελευταία χρόνια στο κέντρο της Αθήνας, ενώ έχουν χαθεί πάνω από 3.000 θέσεις εργασίας, καθώς η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την υποβάθμιση και την εγκληματικότητα έχουν περιορίσει δραματικά την κίνηση.

ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=102458

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS