Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Το μήνυμα όλων των νέων δημοσκοπήσεων

Στις επτά δημοσκοπήσεις αυτού του Σαββατοκύριακου είναι ξεκάθαρη η αύξηση της συσπείρωσης των Κεντροδεξιών ψηφοφόρων γύρω από τη ΝΔ και η λειτουργία των διλημμάτων για την απρόσκοπτη συνέχιση της πορείας της χώρας στην Ευρωζώνη.

Το μήνυμα όλων των μετρήσεων της κοινής γνώμης είναι ότι οι ασαφείς κι επικίνδυνες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να αποτελούν επιλογή για έναν τόπο με σαφή Ευρωπαϊκό προσανατολισμό αλλά κι ότι η προσπάθεια της ΝΔ για τη συγκρότηση ενός μετώπου ευθύνης και συνέπειας οφείλει να περάσει από την κατάδειξη των αριστερών αντιφάσεων και αδιεξόδων στην ακόμα μεγαλύτερη διευκρίνιση του προγραμματικού της λόγου, τόσο σε σχέση με τα σημεία επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου, όσο και των αναγκαίων μεταρρυθμιστικών πολιτικών.

Τα αποτελέσματα όλων των τελευταίων δημοσκοπήσεων:

Σε δημοσκόπηση της Κάπα Research, που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής, η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει το 25,8% έναντι 20,1% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 13%, το ΚΚΕ με 6,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,4%, η ΔΗΜΑΡ 5,3% και η Χρυσή Αυγή με 5,2%.

Σε δημοσκόπηση της ALCO για το Πρώτο Θέμα, προηγείται η ΝΔ με ποσοστό 25,6%. Ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,9%, το ΠΑΣΟΚ με 14%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,4%, το ΚΚΕ με 5,6%, η Χρυσή Αυγή με 4,6% και η ΔΗΜΑΡ με 4,6%.

Σε δημοσκόπηση της ΜARC που δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής, η ΝΔ συγκεντρώνει το 25,2% έναντι 23,2% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 12,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,6%, η ΔΗΜΑΡ με 5,3%, το ΚΚΕ με 4,5%, η Χρυσή Αυγή με 4,4% και η Δημιουργία Ξανά μαζί με τη Δράση με 3,8%.

Σε δημοσκόπηση της MRB για τη REAL NEWS, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνουν 23,3% και 22,2% αντίστοιχα. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 13,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7%, η ΔΗΜΑΡ με 5,7%, το ΚΚΕ με 5% και η Χρυσή Αυγή με 4%.

Σε δημοσκόπηση της PULSE για τον Τύπο της Κυριακής προηγείται η ΝΔ με 24,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερος με 24%. κι ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 14%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7%, η Δημοκρατική Αριστερά με 5%, η Χρυσή Αυγή με 5%, το ΚΚΕ με 4,5%.

Σε δημοσκόπηση της RASS για τη Metro weekend προηγείται η ΝΔ με 23,6%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερος με 21,4%. κι ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 13,1%, η Δημοκρατική Αριστερά με 6,2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,8%, το ΚΚΕ με 4,8%, η Χρυσή Αυγή με 3,8%.

Τέλος σε δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον ΑΝΤ1, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία για την πρωτιά, καθώς σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis η συγκεντρώνουν 27,2% και 27% αντίστοιχα, κι ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 14,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου με 7,2%, η Δημοκρατική Αριστερά με 6,2%, το ΚΚΕ με 5,2% και η Χρυσή Αυγή με 4,9%.

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS