Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Τσίπρας: Ακύρωση του προγράμματος λιτότητας, αύξηση των συντάξεων

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Καθημερινή συλλογή ανεπανάληπτων δηλώσεων! Ο Μηλιός ανακάλυψε ότι οι δανειστές μας δεν είναι τοκογλύφοι κι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να αλλάξει την κοινωνία, ξεχνώντας ότι τα κόμματα οφείλουν να την αφουγκράζονται και την εκφράζουν όχι να επιχειρούν να επιβάλλουν την άποψη τους. Ο δε Τσίπρας επανήλθε δριμύτερος στη γενική καταγγελία του μνημονίου και την παροχολογία από φορολόγηση των πλουσίων που μέχρι να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας έχουν αποχαιρετήσει για τα καλά, προς άλλες κατευθύνσεις! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η ακύρωση του προγράμματος λιτότητας και η προσπάθεια αύξησης των συντάξεων θα είναι τα πρώτα δύο μέτρα, στα οποία θα προχωρήσει μια κυβέρνηση της Αριστεράς, δήλωσε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο ρωσικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Vesti. 

«To πρώτο βήμα είναι να ακυρώσουμε το πρόγραμμα για “σφίξιμο του ζωναριού”. Την πρώτη κιόλας ημέρα το σχετικό νομοσχέδιο θα σταλεί για συζήτηση στο Κοινοβούλιο, θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τις συντάξεις βάζοντας πρόσθετο φόρο στα πλούτη» υπογράμμισε. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=200343

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS