Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Λονδίνο: Μαγνήτης τουριστών οι Ολυμπιακοί Αγώνες

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η Αθήνα θα μείνει ως ιστορικό αρνητικό παράδειγμα που κατόρθωσε όχι μόνο να μην εκμεταλλευτεί τουριστικά τους Ολυμπιακούς Αγώνες δημιουργώντας μόνιμο ενδιαφέρον από πλευράς τουριστών αλλά ταυτόχρονα να απαξιώσει την πόλη ως προορισμό (εγκληματικότητα, επεισόδια κλπ) αλλά και να αφήσει σχεδόν πλήρως αναξιοποίητα τα ακίνητα των αγώνων που οδεύουν από την απαξίωση ως την καταστροφή! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Κοσμοσυρροή τουριστών προβλέπεται στο Λονδίνο στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, αφού αυξάνεται σημαντικά ο αριθμός των επισκεπτών από το εξωτερικό και οι ίδιοι οι Βρετανοί ματαιώνουν τις διακοπές τους για να μείνουν στην πατρίδα τους λόγω των αγώνων.

Μάλιστα, ο αριθμός των ξένων τουριστών αναμένεται να αυξηθεί κατά 13% σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι, με το ένα τέταρτο το επισκεπτών να προέρχεται από την Βόρεια Αμερική, όπως προκύπτει από έρευνα του ταξιδιωτικού ομίλου Amadeus.

Αντίθετα κατά 5% μικρότερος θα είναι ο αριθμός των Βρετανών που θα αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό το εξωτερικό τις τρεις εβδομάδες που προηγούνται της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, στις 27 Ιουλίου. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=102470

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS