Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - "Γερμανικά καψώνια για το νέο δάνειο"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Καψώνια στην προοπτική της Ευρωζώνης κάνουν! Με την Πορτογαλία να ακολουθεί το δικό μας δρόμο, την Ιταλία και την Ισπανία να βρίσκονται στα όρια αντοχής και οι πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη συνεχώς να αναβάλλονται, λες κι αποτελεί συμπληρωματικό μέσο υπέρβασης της κρίσης κι όχι θεμελιώδη παράγοντα, η πίεση για περαιτέρω λιτότητα στην Ελλάδα εν μέσω κατακλυσμιαίας ύφεσης μοιάζει πλέον με κακόγουστο αστείο! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ασφυκτικές πιέσεις δέχθηκε και χθες η Ελλάδα για νέα μέτρα. Η ανάπτυξη και τα ομόλογα για τα έργα υποδομής θα συζητηθούν στη Σύνοδο του Μαρτίου.

Κρεσέντο ασφυκτικών πιέσεων, με πρωταγωνίστρια τη Γερμανία, δέχτηκε χθες η Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, με τους εταίρους να επιμένουν στη λήψη σκληρών μέτρων ως αντάλλαγμα για το PSI και το νέο δάνειο προς τη χώρα μας. Πάντως, το θέμα της Ελλάδας εξετάστηκε, εκτός από τη Σύνοδο, και σε ειδική συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με θεσμικούς παράγοντες της ΕΕ, μετά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63609574

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS