Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - "Πατάτες μοίρασαν παραγωγοί στη Θεσσαλονίκη"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Εικόνα εξαθλίωσης που πληγώνει την αξιοπρέπεια του κάθε πολίτη! Αν με αυτό τον τρόπο θεωρούν κάποιοι ότι η χώρα θα γίνει πόλος έλξης επενδύσεων, τους ενημερώνω ότι μέσα στους βασικούς παράγοντες αξιολόγησης των επενδυτών είναι και η κοινωνική κατάσταση μιας χώρας. Είναι δεδομένο ότι η κοινωνική ειρήνη είναι προαπαιτούμενο της οικονομικής ανάπτυξης! Κι αυτή η συσσωρευμένη οργή που συχνά μετατρέπεται και σε βία επί δικαίων και αδίκων, μόνο θετικά δεν αποτιμάται. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Πάνω από 10 τόνους πατάτες Νευροκοπίου μοίρασαν στους περαστικούς πατατοπαραγωγοί από τη Δράμα, που έφτασαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγεται η 24η Agrotica.

Οι πατατοπαραγωγοί έδωσαν 1.700 συσκευασίες των έξι κιλών στους πολίτες, ενώ με 300 εξάκιλες συσκευασίες εφοδίασαν το κοινωνικό παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης. Παρά το τσουχτερό κρύο και το ψιλόβροχο, οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης έσπευσαν να προμηθευτούν τσουβάλια με πατάτες, τις οποίες μετέφεραν πεζή ή και με ποδήλατα. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=441938

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS