Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - "Οι Κινέζοι θέλουν να αγοράσουν πάλι... Ελλάδα"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αγαθοί "Μεσσίες" δεν υπάρχουν στην οικονομία και τις διακρατικές συμφωνίες. Ρώσοι και Κινέζοι δεν πρόκειται να τοποθετηθούν μαζικά στις απαξιωμένες αγορές Ευρωπαϊκών ομολόγων. Μπορούν όμως ως δυναμικά αναπτυσσόμενες οικονομίες να προχωρήσουν σε στρατηγικές επενδύσεις σε ενέργεια. τουρισμό, μεταφορές κλπ. Όσοι "πολέμησαν" λυσσαλέα αυτά τα ανοίγματα επί ΝΔ, δημιουργώντας ασταθές κλίμα στις σχέσεις μας με αυτές τις χώρες. δεν δικαιούνται να εμφανίζονται τώρα ως όψιμοι υποστηρικτές τους! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η ενίσχυση της συνεργασίας στους τομείς της ναυτιλίας, του τουρισμού και της ναυπήγησης πλοίων εξετάζεται μεταξύ ελληνικής και κινεζικής πλευράς, όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε σήμερα, στο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ο υπουργός, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με τον υφυπουργό Εθνικής Επιτροπής Μεταρρυθμίσεων και Ανάπτυξης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, κ. Ζανγκ Ξιαοκιάνγκ.

Όπως δήλωσε ο υπουργός, ο Κινέζος αξιωματούχος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και επανέλαβε ότι η Cosco θέλει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=173889

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS