Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - "Γ. Παπανδρέου: Θεμιτή η κυβέρνηση συνεργασίας για δύο ακόμη χρόνια"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αμετανόητος στα όρια του εριστικού, συνεχίζει να αντιμετωπίζει τις εξελίξεις των τελευταίων ετών ωσάν η χώρα να διοικούνταν από τον αυτόματο πιλότο. Κανείς δεν ευθύνεται για τις επιλογές 7 μηνών που έφεραν το ΔΝΤ στη χώρα! Κανείς δεν ευθύνεται για την έλλειψη διαπραγμάτευσης και τις κυβερνητικές καθυστερήσεις! Αυτό πάντως ονομάζεται πολιτικός αυτισμός, με τα όλα του!. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Η ΝΔ ελπίζει σε μια νίκη που θα είναι πύρρειος και δεν ξέρω αν θα την έχει αυτή τη νίκη», τόνισε κατά τη δευτερολογία του στην συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του Κινήματος, Γιώργος Παπανδρέου, αναφερόμενος στο χρόνο διεξαγωγής των επόμενων εκλογών. Ο κ. Παπανδρέου συμπλήρωσε ότι: «και καλό θα ήταν για δυο ακόμα χρόνια η χώρα να έχει κυβέρνηση συνεργασίας, για να μπορέσει να προχωρήσει».

Αναφερόμενος στις προτάσεις για επίσπευση των διαδικασιών στο ΠΑΣΟΚ, είπε ότι «εγώ δεν θα είχα αντίρρηση» για να συμπληρώσει: «αλλά έχουμε πάρει ορισμένες αποφάσεις και πρέπει να τις τηρήσουμε». (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_03/02/2012_425720

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS