Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Βενιζέλος: «Όχι σε ψήφο τιμωρίας της πατρίδας και των πολιτών»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αρκεί η τιμωρία που έχει υποστεί ο τόπος από την αναβλητικότητα και τον τυχοδιωκτισμό σας που έφερε τη χώρα στο ΔΝΤ, από την ανικανότητα σας να προωθήσετε αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, από την ευκολία με την οποία καταφεύγετε συνεχώς σε οριζόντιες περικοπές και υπερφορολόγηση. Αφήστε σε όσους κατέδειξαν εξαρχής τους περιορισμούς στο χρονοδιάγραμμα και τις προτεραιότητες του μνημονίου, πρότειναν εφικτές λύσεις ανάταξης και κοινωνικής δικαιοσύνης να αναλάβουν την ανάταση της οικονομίας, την "ανάσταση" της χώρας!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Καθαρή εντολή για τη συγκρότηση σταθερής κυβέρνησης ζητεί από τους πολίτες ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Στην αποκαλυπτική συνέντευξή του στο «Εθνος», λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο κ. Βενιζέλος θέτει τα διλήμματα και το διακύβευμα των πλέον κρίσιμων εκλογών για τη χώρα και ανοίγει τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα.

Λέει «όχι» στην ψήφο τιμωρίας που μετατρέπεται σε ψήφο αυτοτιμωρίας της χώρας, «ναι» στην ψήφο ευθύνης και δηλώνει έτοιμος να προσφέρει τις εθνικές υπηρεσίες του. Κάνει σφοδρή επίθεση στους κ. Σαμαρά και Τσίπρα, μιλά για «πονηρούς πολιτευτές» και «διαπιστώνει» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται μεταξύ ευρώ και δραχμής. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63652564

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS