Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Θα κατασκευάσει τον σύγχρονο Τιτανικό!

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ  ΜΑΣ - Έχουμε ακούσει για... ποτάμια, δρόμους και γέφυρες ως προεκλογικές υποσχέσεις αλλά ότι θα υπήρχε περίπτωση να προσφύγουμε και στην κατασκευή νέου Τιτανικού ως μέσο προβολής δεν το περιμέναμε. Προφανώς ο Αυστραλός κροίσος δεν κατανοεί ότι σε αυτές τις εποχές, η πρόκληση δεν είναι ο ασφαλέστερος δρόμος προς την κοινωνική αποδοχή. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ένας αμφιλεγόμενος Αυστραλός κροίσος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να χρηματοδοτήσει την κατασκευή της σύγχρονη εκδοχής του Τιτανικού. Πρόκειται για τον Κλάιβ Πάλμερ, από τους πλουσιότερους Αυστραλούς, που συχνά απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης με διάφορες δηλώσεις του, πολλές από τις οποίες διαψεύδονται στη συνέχεια.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε, για να γνωστοποιήσει ότι θα διεκδικήσει έδρα στην ομοσπονδιακή βουλή, ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει και έναν καινούριο Τιτανικό σε συνεργασία με μια κινέζικη ναυπηγική εταιρεία. Αν όλα πάνε καλά ο μοντέρνος Τιτανικός του Πάλμερ θα είναι έτοιμος για το παρθενικό του ταξίδι το 2016! (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=142453&catID=4

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS