Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Γ. Παπανδρέου: «Ήμασταν πειραματόζωο»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ -  Επιβεβαιώνεται καθημερινά ότι πρόκειται για ψυχαναλυτικές εκλογές σε όλα τα επίπεδα. Ο "επιστήμονας" που επέλεξε το εργαστήριο του πειράματος και το παρουσίασε ως την απόλυτη επιλογή που θα έβγαζε σύντομα τη χώρα στις αγορές, μιλά ανερυθρίαστα για πειραματόζωα και ψέγει τους Ευρωπαίους για τη στάση τους απέναντι στους Έλληνες όταν ο ίδιος τους χαρακτήριζε διεφθαρμένους! Έρχεται κι ο Βενιζέλος να μας ενημερώσει ότι διαφωνούσε με αυτές τις επιλογές αλλά δεν το έλεγε για εσωκομματικούς λόγους! Ο καναπές του ψυχαναλυτή πρέπει να είναι πολυθέσιος! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ....

Τη «βαρύγδουπη» άποψη ότι η Ελλάδα υπήρξε «πειραματόζωο» στα χέρια των διεθνών δανειστών της εξέφρασε σε συνέντευξή του προς το αμερικανικό περιοδικό Time ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Αναφερόμενος με «αποκαλυπτικό» τρόπο στα σημαντικά γεγονότα των τελευταίων 2-3 ετών που στιγμάτισαν την πορεία της χώρας και έχουν φέρει την οικονομία της στο χείλος του γκρεμού, ο Γ. Παπανδρέου παραδέχεται πως οι Ευρωπαίοι εταίροι της Ελλάδας αρνούνται να αναγνωρίσουν τις θυσίες του ελληνικού λαού. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_02/05/2012_440165

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS