Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Ζητούμενο η συσπείρωση

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η έννοα της συσπείρωσης δεν είναι μια ασαφής αναφορά στη λογική του "μαντριού" ή της χαμένης ψήφου. Αποτελεί κάλεσμα επιβεβαίωσης της πίστης στις παραταξιακές αρχές. Την Ευρωπαϊκή προοπτική, τη φιλελεύθερη διαχείριση του κράτους και της οικονομίας, την κοινωνική συνοχή, την ασφάλεια των πολιτών, τη δικαιοσύνη και τα εθνικά ιδανικά. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Με την λέξη «αυτοδυναμία» να έχει μετατραπεί σε «ισχυρή εντολή» και με τις επιθέσεις εναντίον του Π. Καμμένου και της Χρυσής Αυγής μπαίνει στην τελική ευθεία των εκλογών ο Αντώνης Σαμαράς. Στόχος στις επόμενες 5 ημέρες που απομένουν για να ολοκληρωθεί ο προεκλογικός αγώνας είναι να αυξηθούν τα ποσοστά συσπείρωσης της ΝΔ και να προσελκύσουν τους αναποφάσιστους από τους οποίους το μεγαλύτερο ποσοστό ανήκει στο ΠΑΣΟΚ και ένα μικρότερο στο «γαλάζιο» στρατόπεδο.

Πρώτος στόχος είναι να σταματήσουν τις διαρροές ψηφοφόρων προς το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και για αυτό τον λόγο ο Πρόεδρος της ΝΔ θα προσπαθήσει να πολώσει το κλίμα ανεβάζοντας κατακόρυφα τους τόνους της αντιπαράθεσης του με τον Π. Καμμένο. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=142417&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS