Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Βενιζέλος: Ήμουν κατά της προσφυγής στο Μνημόνιο!!

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ακόμα κι αν δεχτούμε την ειλικρίνεια της δήλωσης παρά το ετεροχρονισμένο και προεκλογικό ύφος της, η δικαιολογία της απραξίας είναι ακόμα πιο επιβαρυντική για τον ίδιο. Προέταξε τον μικροκομματισμό και τις εσωκομματικές ισορροπίες μπροστά στο εθνικό συμφέρον. Για να μην δημιουργήσει κλίμα άμεσης αμφισβήτησης του κραταιού τότε Παπανδρέου και περιορίσει τις προοπτικές του για την ανάληψη της αρχηγίας! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Οι Έλληνες κρατούν στα χέρια τους την επόμενη δεκαετία, τη μοίρα της χώρας και της επόμενης γενιάς», ανέφερε σε συνέντευξή του στους «Νέους Φακέλους» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επισημαίνοντας ότι χρειάζεται εντολή και νομιμοποίηση. «Πρέπει να πάμε σε μεγάλη συνεργασία των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων της υπευθυνότητας, της αλληλεγγύης και των μεταρρυθμίσεων», είπε χαρακτηριστικά εξηγώντας ότι δε θα ήθελε να λείπει και μία εκδοχή της Αριστεράς από αυτή την προσπάθεια.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση αυτοδύναμης κυβέρνησης, επανέλαβε την πρότασή του για συνεργασία, ενώ επέμεινε στην άποψη ότι θα έπρεπε από το Μάιο του 2010 να είχε αναζητηθεί η πλειοψηφία των 3/5 (180 βουλευτών), ώστε να είχαμε μπορέσει να διαπραγματευτούμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, αλλά και να είχαμε αποφύγει πολλές «δωρεάν μαγκιές», οι οποίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας τώρα. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: SKAI.GR
http://www.skai.gr/news/politics/article/201804/venizelos-monodromos-i-megali-sunergasia-ton-filoeuropaikon-dunameon-/

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS