Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Α. Σαμαράς: «Δεν είναι πολιτική να λες το ίδιο ''ποίηµα'' βρέξει - χιονίσει»"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το σημαντικότερο στην πολιτική είναι η πίστη στον τελικό στόχο που οφείλει να είναι διαυγής και μπορεί να απαιτεί στρατηγικές κινήσεις τακτικής αλλά δεν φαλκιδεύεται. Η ευθεία σύγκρουση της συναισθηματικής εκτόνωσης μπορεί να κρύβει γενναιότητα αλλά συνήθως οδηγεί σε μηδαμινά αποτελέσματα κι απομάκρυνση από την επίτευξη του επιθυμητού. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Την επιθυµία του να πετύχει τον στόχο της η κυβέρνηση υπό τον κ. Λ. Παπαδήµο εκφράζει ο κ. Αντ. Σαµαράς και ζητεί να τον αφήσουν απερίσπαστο να κάνει τη δουλειά του. Ο πρόεδρος της Ν∆ µε τη σηµερινή πρώτη µεγάλη συνέντευξή του µετά την ψήφο εµπιστοσύνης που έλαβε η κυβέρνηση, αν και επισηµαίνει πως «δεν είµαστε αγκαλιά µε κάποιο ηµερολόγιο», υπογραµµίζει ότι η πραγµατοποίηση των εκλογών στον χρόνο που έχει προσδιοριστεί είναι απαραίτητη για να αποκατασταθεί η εσωτερική οµαλότητα.

Παράλληλα διευκρινίζει ότι η παράταση της θητείας της ή η διεύρυνση του σκοπού της υπονοµεύει την αποστολή της κυβέρνησης. Ο κ. Σαµαράς τονίζει ότι η πολιτική εξελίσσεται και δεν είναι «µουσειακό αντικείµενο» και συµπληρώνει σχετικά µε τη στάση του ότι «δεν είναι πολιτική να λες το ίδιο “ποίηµα” βρέξει -χιονίσει». Προτάσσει τον όρο «τροποποιήσεις» για το µνηµόνιο υποστηρίζοντας ότι είναι το επιδιωκόµενο αποτέλεσµα µιας διαπραγµάτευσης.

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=433248


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS