Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Αν είχαν την ευκαιρία θα έφευγαν..."

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Οι νέοι (έως 25 ετών) είτε με τη μετανάστευση, που πλανάται ως σκέψη αλλά πραγματοποιείται σε μικρότερο βαθμό, είτε με την αναμονή, μπορούν να ελπίζουν αμυδρά στις μελλοντικές θετικές εξελίξεις (λόγω έλλειψης άμεσων υποχρεώσεων για πολλούς από αυτούς). Ακόμα μεγαλύτερο είναι όμως το βάρος για τους λίγο μεγαλύτερους που άρχιζαν να δημιουργούν ένα σταθερό περιβάλλον διαβίωσης, ανέλαβαν οικογενειακές ευθύνες (στεγαστικά δάνεια κλπ) και ανακαλύπτουν ότι τα όνειρα τους γκρεμίζονται πριν προλάβουν καν να στηθούν. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Το βλέμμα στραμμένο σε ένα μέλλον εκτός Ελλάδος έχουν οι επτά στους δέκα ερωτηθέντες ηλικίας 18 έως 34 ετών σε δημοσκόπηση που απεικονίζει με υψηλά ποσοστά την απογοήτευση, τον φόβο αλλά και την οργή για όσα συμβαίνουν στη χώρα.

Την έξοδο από την κρίση διαβλέπουν σε βάθος δεκαετίας αλλά παρόλα αυτά σε ένα ποσοστό 36% δηλώνουν πως στα σχέδιά τους περιλαμβάνεται μια δική τους επιχείρηση ή η ενασχόλησή τους στον ιδιωτικό τομέα σε ένα ποσοστό της τάξης του 34,1%. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=109090&catID=3



Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS