Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS - Blogs - "Ο Σαμαράς επέβαλε τη δική του ατζέντα"

Του Εμμανουήλ Ζερβού

Η… ομίχλη που είχε απλωθεί το τελευταίο διάστημα πάνω από το πολιτικό σκηνικό, χρειαζόταν μια ομιλία του Αντώνη Σαμαρά για να… σκορπίσει. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2012, και έσπευσε να προσδιορίσει τις «γωνίες» του πολιτικού σκηνικού. Στέλνοντας παράλληλα ξεκάθαρα μηνύματα για το μέλλον, και το πώς σκοπεύει να πορευτεί η Αξιωματική Αντιπολίτευση, που σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις διατηρεί μεγάλο προβάδισμα απέναντι στο ΠΑΣΟΚ.

«Δεν είμαστε ούτε συμπολίτευση, ούτε αντιπολίτευση. Η Νέα Δημοκρατία είναι ο ρυθμιστικός παράγοντας των εξελίξεων. Η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι μια μεταβατική κυβέρνηση. Δεν είναι συγκυβέρνηση. Και δεν δίνουμε συγχωροχάρτι για τις αμαρτίες της προηγούμενης κυβέρνησης», δήλωσε με νόημα ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εμφανίστηκε δικαιωμένος για τις θέσεις που εξαρχής ανέπτυξε αναφορικά με το Μνημόνιο, και τις διαβρωτικές συνέπειες που εκτιμούσε ότι θα έχει για την ελληνική οικονομία, τις δομές, το παρόν και το μέλλον.

Ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία ψηφίζει τον προϋπολογισμό για το 2012, διατηρεί ωστόσο επιφυλάξεις και διαφωνίες για ορισμένα από τα μέτρα, που ο Αντώνης Σαμαράς κρίνει ότι κινούνται σε λάθος κατεύθυνση, έχουν όμως ήδη ψηφιστεί.

ΠΗΓΗ: STATESMEN.GR
http://www.statesmen.gr/49079/politiki/%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1_07-12-2011.html


Share


Tags: BLOGS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS