Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - "Σε «γκούλαγκ» επειδή δεν έκλαψαν τον Κιμ Γιονγκ"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το καλό "θέατρο" πρέπει να επιβραβεύεται κι όσοι δεν έχουν καλή απόδοση να "εκπαιδεύονται" σκληρά για να βελτιωθούν. Την επόμενη φορά μετά από την ανάλογη μαθητεία θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερη σε σχετικές "παραστάσεις". Αν επιβιώσουν του επίπονου "προγράμματος"!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σε πολύμηνη παραμονή σε στρατόπεδα εργασίας καταδικάστηκαν από την Βόρειο Κορέα, όσοι δεν θρήνησαν με τον…ενδεδειγμένο τρόπο τον θάνατο του ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ιλ, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα Daily NK στην ιστοσελίδα της.

Όσοι καταδικάστηκαν σε 6μηνα καταναγκαστικά έργα κατηγορήθηκαν ότι δεν πήραν μέρος στις οργανωμένες τελετές πένθους ή ότι δεν κατάφεραν να κλάψουν ή να δείξουν ειλικρινή θλίψη στις τελετές, όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily NK με έδρα τη Νότιο Κορέα, επικαλούμενη μία ανώνυμη πηγή.

Άλλοι Βορειοκορεάτες εστάλησαν σε στρατόπεδα «επανεκπαίδευσης» ή εκδιώχθηκαν σε αγροτικές περιοχές μαζί με τις οικογένειές τους επειδή τόλμησαν να επικρίνουν την κληρονομική διαδοχή στην ηγεσία της χώρας για τρίτη γενιά. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63602630


Share


Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS