Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - "Γ. Παπανδρέου: Δώσαμε δύσκολη μάχη σε όλα τα μέτωπα"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Δοξάστε με, μας είπε πάνω-κάτω ο Παπανδρέου! Είναι να απορεί κανείς αν ειλικρινά μετά τις αποκαλύψεις για προσυμφωνημένη καταφυγή στο ΔΝΤ, φαλκίδευση του ελλείμματος του 2009 και δυο χρόνια πλήρους αποτυχίας επίτευξης και του ελάχιστου αρχικού στόχου του μνημονίου, ειλικρινά πιστεύει όσα λέει η απλά κάνει την ανάγκη φιλοτιμία! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Την πρότασή του για ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ πριν από τις εθνικές εκλογές και εντός του Μαρτίου, αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για το κούρεμα του ελληνικού χρέους και τη νέα δανειακή σύμβαση, επανέλαβε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο του κινήματος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι δεν θα συναινέσει σε πρόταση που δεν θα συνάδει με το συμφέρον της χώρας και τόνισε πως «θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες καταστατικές μας δεσμεύσεις». Ανακοίνωσε επίσης τη διεξαγωγή προγραμματικής συνδιάσκεψης πριν τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου και τη διεξαγωγή του τακτικού συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ τον Ιούνιο. Ως μήνα διεξαγωγής των εθνικών εκλογών προσδιόρισε τον Απρίλιο. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2123007


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS