Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - "«Θα κακοπεράσετε» λέει η Ελλάδα στους λαθρομετανάστες"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αν οι Ευρωπαίοι "φίλοι" μας ενδιαφέρονταν για την προστασία των Ελληνικών, άρα και Ευρωπαϊκών συνόρων, από την αθρόα λαθρομετανάστευση, όσο ασχολούνται με τις συνθήκες φιλοξενίας, μπορεί ν είχε δοθεί μια πιο ουσιαστική λύση στο πρόβλημα. Επίσης κάποιος μάλλον θα πρέπει να τους εξηγήσει ότι μια χώρα σε τεράστια οικονομική κρίση όπου διαμορφώνονται συνθήκες εξαθλίωσης για μεγάλο μέρος του πληθυσμού, δεν διαθέτει τους πόρους και τα μέσα για να καλυφθούν πολύ πιο βασικές προτεραιότητες από αυτή! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Την βεβαιότητα ότι οι ελληνικές αρχές φιλοξενούν τους παράνομους μετανάστες σε ελεεινές συνθήκες ως μέρος μιας εσκεμμένης πολιτικής για να στείλουν το μήνυμα «θα κακοπεράσετε» σε όσους φιλοδοξούν να μπουν λαθραία στην Ελλάδα εκφράζει το Συμβούλιο της Ευρώπης στην τελευταία έκθεσή του για την χώρα μας.

Η έκθεση αυτή, που συντάχθηκε από την Επιτροπή για την Πρόληψη του Βασανισμού (CPT), χρησιμοποιεί πολύ πιο σκληρή γλώσσα από τις προηγούμενες, κατηγορώντας τις ελληνικές αρχές ότι επί χρόνια δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις για την μεταχείριση των παράνομων μεταναστών και ότι ψεύδονται προς το Συμβούλιο της Ευρώπης για τα μέτρα που έχουν λάβει. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=438602


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS