Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Οικονομία - "Ρέσλερ: «Η χρεοκοπία δεν είναι θέμα συζήτησης»"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Εξελίσσεται σε μεγάλο πολιτικάντη αυτό το παιδί! Δεν αποτελεί θέμα συζήτησης (προφανώς για τους άλλους) η χρεοκοπία, όταν ο ίδιος έχει αναδείξει διάφορα σχετικά σενάρια, ανάμεσα στα οποία και το καταπληκτικό για τη δημιουργία μιας ΟΝΕ δυο ταχυτήτων! Θα μας τρελάνει εντελώς! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η χρεοκοπία της Ελλάδας δεν είναι θέμα συζήτησης. Θέμα μας είναι η στήριξη όλων των κρατών της Ευρωζώνης και της Ελλάδας, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ, σήμερα το πρωί μετά από συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Οι δύο υπουργοί θα υπογράψουν μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο όπως είπε ο κ. Ρέσλερ θα περιλαμβάνει τρία σημεία: διοικητική-τεχνική βοήθεια, επίλυση των εκκρεμών υποθέσεων με γερμανικές επιχειρήσεις και δυνατότητες χρηματοδότησης επενδύσεων στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι οι γερμανικές επιχειρήσεις συμμετέχουν με 12% στο ελληνικό ΑΕΠ και παρουσιάζουν μια από τις μεγαλύτερες κερδοφορίας στην Ευρώπη. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_07/10/2011_409778


Share




0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS