Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Κ. Παπούλιας: Στόχος η ταχεία επάνοδος στην οδό της ανάκαμψης!!"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αγαπητέ μας Πρόεδρε δυστυχώς τίποτα από αυτά τα οποία αναφέρετε δεν ισχύει υπό το σημερινό καθεστώς. Η ανάκαμψη αναβάλλεται κάθε χρόνο για αργότερα! Η κοινωνική αλληλεγγύη κατακρεουργείται με άλλοθι τη χρεοκοπία! Τα πλεονεκτήματα του τόπου δεν αξιοποιούνται στο ελάχιστο ούτε στην κρατική διαχείριση, ούτε στην αναθέρμανση της αγοράς! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στόχος της Ελλάδας είναι η ταχεία επάνοδος της οικονομίας στην οδό της ανάκαμψης, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, μιλώντας στο ελληνο-ουκρανικό επιχειρηματικό συνέδριο.

Στην προσπάθεια αυτή, όπως είπε, προτεραιότητες παραμένουν τόσο η κοινωνική αλληλεγγύη όσο και η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παπούλιας υπογράμμισε ότι η Ελλάδα και η Ουκρανία συνδέονται με μακραίωνους ιστορικούς, εμπορικούς και πολιτισμικούς θεσμούς. Οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές τόσο σε διμερές όσο και σε πολυμερές επίπεδο.

Αναφέρθηκε ακόμη στη δυναμική παρουσία της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας στην Ουκρανία, με επενδεδυμένα κεφάλαια της τάξης των 700 εκατ. δολαρίων, ενώ χαιρέτισε τη δυναμική παρουσία τεσσάρων ελληνικών τραπεζών που έχουν επενδύσει σημαντικά κεφάλαια στη δημιουργία δικτύων στην ουκρανική αγορά. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2069984


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS