Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα κυβέρνηση"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αν αληθεύουν οι πληροφορίες αυτή η κυβέρνηση έχει ήδη εκφυλιστεί πριν καν δημιουργηθεί λόγω της αρχομανίας Βενιζέλου. Να ευχηθούμε τουλάχιστον, στο βραχύβιο βίο της να μην σωρεύσει νέα δεινά στον τόπο, να διεκπεραιώσει το σκοπό της και να παραδώσει την εξουσία στη βούληση του Ελληνικού λαού. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σήμερα, λίγο μετά το μεσημέρι, αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του νέου Πρωθυπουργού και η σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Το θρίλερ κορυφώθηκε χθες τη νύχτα με αλλεπάλληλες επαφές του Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή και το τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters τα ξημερώματα, το οποίο ανέτρεπε την πρόβλεψη για κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο.

Σύμφωνα με τανακοίνωση από το γραφείο του Πρωθυπουργού, ο κ. Παπανδρέου μέχρι το μεσημέρι θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον οποίο θα υποβάλει την παραίτησή του όσο και την παραίτηση της κυβέρνησής του.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με την συμμετοχή όσων επιθυμούν και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Το ενδεχόμενο να αναλάβει πρωθυπουργός στο νέο κυβερνητικό σχήμα ο Λουκάς Παπαδήμος φαίνεται πως δεν θα ευωδοθεί, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Ρόιτερς, το οποίο στάλθηκε στις 3 τα ξημερώματα σήμερα επικαλούμενο πηγές τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τη ΝΔ, που όμως θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους και ανέφερει ότι :

«Η υποψηφιότητα του Λουκά Παπαδήμου προσκρούει σε προβλήματα που προκύπτουν και από τις δύο πλευρές (κυβέρνησης και αντιπολίτευσης)»... (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4671645


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS