Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "«Το ανθρώπινο πρόσωπο της ελληνικής τραγωδίας»"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ,ΜΑΣ - Η ψύχραιμη αποτύπωση της κοινωνικής πραγματικότητας και των επιπτώσεων της μονομερούς δημοσιονομικής πολιτικής και της υπερφορολόγησης είναι ένα από τα απαραίτητα βήματα για την Ευρωπαϊκή  συνειδητοποίηση των συνολικών αδιεξόδων στα οποία οδεύουμε ταχύτατα. Ο χρόνος λιγοστεύει και το μέλλον τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης απαιτεί γενναίες αποφάσεις, έστω και την ύστατη στιγμή. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Παρουσιάζοντας «το ανθρώπινο πρόσωπο της ελληνικής τραγωδίας», όπως χαρακτηριστικά γράφει και το υπόλοιπο του βασικού τίτλου του άρθρου για την Ελλάδα στην Mail on Sunday, μπορεί να μοιάζει λίγο παλιομοδίτικα δραματοποιημένο, όμως διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα δημοσιεύματα του τελευταίου διαστήματος για τη χώρα μας.

Πώς; Με το να κάνει αναφορές σε απόψεις Ελλήνων και όχι αναλύσεις μακρόθεν που ουδεμία σχέση έχουν με την καθημερινότητα των πολιτών της χώρας.

Η δημοσιογράφος κάνει εκτενή αναφορά, στην αρχή του κειμένου της, για τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, το πόσο αυτές αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινής ζωής του κόσμου και την αστυνομοκρατία που τόση εντύπωση προκαλεί στους τουρίστες και τους ξένους ανταποκριτές που βρίσκονται αυτόν τον καιρό στην ελληνική πρωτεύουσα για να καλύπτουν τα γεγονότα. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=157582


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS