Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης υπό τον Λουκά Παπαδήμο"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Πρώτη νίκη της παλαιοκομματικής λογικής των ισορροπιών απέναντι στον τεχνοκρατικό "εκσυγχρονισμό". Το αναμενόμενο ολιγομελές σχήμα κατέληξε στο πολυπληθέστατο υπουργικό συμβούλιο (49 ατόμων)! Από διοικητικής άποψης δεν προοιωνίζεται ιδιαίτερα λειτουργικό και ας ελπίσουμε ότι οι βαθιές ρίζες των γνωστών νοοτροπιών δεν θα το καταστήσουν και απολύτως αναποτελεσματικό!  Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Έπειτα από διαβουλεύσεις ωρών μεταξύ των τριών κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού και του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου ανακοινώθηκε το κυβερνητικό σχήμα. Σε αυτό μετέχουν έξι στελέχη από τη Νέα Δημοκρατία και τέσσερα από το ΛΑΟΣ. Παραμένουν σχεδόν όλα τα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Από τη ΝΔ μετέχουν σε θέσεις υπουργών οι Δημήτρης Αβραμόπουλος και Σταύρος Δήμας, σε θέση αναπληρωτή υπουργού ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και σε θέσεις υφυπουργών οι Γ.Μουρμούρας, Δ.Βαρτζόπουλος και Π.Αλιβιζάτος.

Από το ΛΑΟΣ μετέχουν σε επίπεδο υπουργού ο Μάκης Βορίδης και σε επίπεδο υφυπουργών οι Αδωνις Γεωργιάδης, Αστέριος Ροντούλης και Γ.Γεωργίου. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4672283


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS