Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ - Διεθνή - "Στραμμένη στην Αθήνα η προσοχή των διεθνών ΜΜΕ"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Από το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις έως τη δημιουργία κλίματος πίεσης για συνυπογραφή και συνευθύνη στην αποδεδειγμένα λαθεμένη μνημονιακή πολιτική, υπάρχει τεράστια απόσταση. Είναι άλλο η συμφωνία σε ένα πλαίσιο μείωσης των ελλειμμάτων κι άλλο η επιβολή συνέχισης της υπερφορολόγησης και των οριζόντιων περικοπών. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Έντονο ενδιαφέρον για τις καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας δείχνουν τις τελευταίες ημέρες τα διεθνή ΜΜΕ. Μάλιστα, τα ειδησεογραφικά πρακτορεία ειδήσεων έχουν διαρκώς κεντρικό θέμα τις διεργασίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου την Παρασκευή το βράδυ.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός επιδιώκει να σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού»

Εκτενές άρθρο για τα πολιτικά δρώμενα στην Ελλάδα φιλοξενεί το SkyNews, στο οποίο αναφέρει πως ο Γ. Παπανδρέου επιθυμεί να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας, θεωρώντας πως αυτή η εξέλιξη είναι ζωτικής σημασίας ώστε η Ελλάδα να αποδείξει τη δέσμευσή της στην Ευρωζώνη. Επίσης, στο δημοσίευμα υπάρχει εκτενές ρεπορτάζ για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=103505&catID=4


Share


Tags: ΔΙΕΘΝΗ

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS