Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Επίθεση με μολότοφ κατά διμοιρίας ΜΑΤ στα Εξάρχεια"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αρχίζουν τα προεόρτια ενόψει 17ης Νοεμβρίου! Λίγο η συσσωρευμένη κοινωνική οργή, λίγο η πλήρης ανάληψη της ευθύνης για την προστασία του ασύλου από την αστυνομία, το σκηνικό προβλέπεται εκρηκτικό! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ρίψεις μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ και δύο ληστείες σε περίπτερα κατέγραψε το αστυνομικό δελτίο κατά τις νυχτερινές ώρες.

Γύρω στις 2 τα ξημερώματα, στη συμβολή την οδών Τοσίτσα και Ζαΐμη στα Εξάρχεια, κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στην διμοιρία των ΜΑΤ με ρίψη μολότοφ. Από την επίθεση δύο Ι.Χ. και ένα μοτοποδήλατο κάηκαν ολοσχερώς. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής όπου και κατέσβησαν τις φωτιές.

Λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ σημειώθηκαν δύο ένοπλες ληστείες σε περίπτερα, η πρώτη στην περιοχή της Κηφισιάς και η δεύτερη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και στις δύο περιπτώσεις οι δράστες, τρία άτομα στην Κηφισιά και δύο στη Νέα Φιλαδέλφεια, απείλησαν με όπλο τους ιδιοκτήτες και αφαίρεσαν όλο το χρηματικό ποσό που υπήρχε στα δύο περίπτερα, ενώ οι ληστές στη Νέα Φιλαδέλφεια έγιναν αντιληπτοί να φεύγουν με Ι.Χ.


ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ)
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_12/11/2011_414449


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS