Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Σοβαρά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μπορεί να προσδοκούμε σε χιονόπτωση την περίοδο των Χριστουγέννων, γιατί δημιουργεί ένα ειδυλλιακό εορταστικό κλίμα, αλλά λησμονούμε την ευκολία με την οποία εκτροχιάζεται η λειτουργία της κρατικής μηχανής με τις πρώτες δυσκολίες! Μακάρι κάποιοι να μην κάνουν Χριστούγεννα αποκλεισμένοι στις Εθνικές Οδούς! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ....

Ολονύκτια ταλαιπωρία υπέστησαν δεκάδες οδηγοί και επιβάτες οχημάτων που εγκλωβίστηκαν χθες το απόγευμα στην παλιά εθνική οδό Κοζάνης - Γρεβενών, που χρησιμοποιήθηκε ως παρακαμπτήριος δρόμος, μετά το κλείσιμο της Εγνατίας Οδού από προβλήματα που προκλήθηκαν λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ακόμη κι αυτήν την ώρα υπάρχουν ακινητοποιημένα οχήματα στην παρακαμπτήριο της Εγνατίας Οδού, σε μήκος 500 μέτρων, κοντά στον κόμβο της Καλαμιάς. Σωστικά συνεργεία επιχειρούσαν όλη τη νύχτα να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς από το συγκεκριμένο σημείο προκειμένου να τους μεταφέρουν σε ασφαλή καταλύματα σε διάφορες περιοχές της Κοζάνης. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_23/12/2011_419774


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS