Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Ανοιχτό το μέτωπο Παπουτσή - Καμίνη για την εγκληματικότητα"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αυτή η τιτανομαχία για την προστασία του πολίτη είναι δύσκολο να βρει νικητή! Ο Παπουτσής συμπεριφέρεται λες και η επίβλεψη των συνόρων, της αθρόας λαθρομετανάστευσης και της έμμεσης προώθησης τους στο κέντρο της Αθήνας δεν είναι δική του ευθύνη. Ο Καμίνης πάλι θεωρεί εαυτόν άμοιρο ευθυνών, λες κι αρκεί η καταγγελία μιας κατάστασης για να αποποιηθείς το βάρος της απραξίας σου! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...


Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Δήμου Αθηναίων με αφορμή την κατάσταση στο κέντρο της πρωτεύουσας. Χθες τη σκυτάλη πήρε ξανά ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος, σχολιάζοντας την απάντηση του Γ. Παπουτσή, ανακοίνωσε πως το πρόβλημα «παρά τις εξαγγελίες, τις δεσμεύσεις και τις προσπάθειες υπουργείων και υπηρεσιών δεν έχει βελτιωθεί και σε ορισμένους τομείς έχει επιδεινωθεί».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο Γ. Καμίνης είχε «δείξει» με δηλώσεις του ως υπεύθυνο το υπουργείο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εμπορικό κέντρο της πόλης. Την επόμενη μέρα ακολούθησε «σκληρή» ανακοίνωση του Χρ. Παπουτσή, με την οποία χαρακτήριζε «ισοπεδωτική» την κριτική του δημάρχου, καταλογίζοντας ευθύνες τόσο στην πολιτεία όσο και στον δήμο και στους εμπορικούς συλλόγους που δεν αξιοποίησαν την ευκαιρία μετά τους Ολυμπιακούς για την αναβάθμιση του κέντρου. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63593616


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS