Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "«Θα σοβαρευτούμε ή παίρνω και εγώ τις αποφάσεις μου»"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όταν προβάλλεσαι ως ικανός τεχνοκράτης δεν αναζητείς ευθύνες για την αποτυχία σου πρωτίστως στους άλλους. Η αδυναμία αυτής της κυβέρνησης να εκτελέσει τα αυτονόητα που συμφωνήθηκαν, δεν οφείλονται στις δεδομένες κομματικές αντιπαραθέσεις στα ζητήματα που υπάρχουν πολιτικές διαφορές, αλλά στον αρχικό συμβιβασμό Παπαδήμου για ένα δυσλειτουργικό σχήμα ισορροπιών. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Οι συνεχείς τριβές στο Υπουργικό Συµβούλιο και οι παλινωδίες των κοµµάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση επέβαλαν στον κ. Παπαδήµο το να απαιτήσει ανανέωση της στήριξης από τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς. «Ή θα σοβαρευτούµε και θα συµφωνήσουµε σε έναν ελάχιστο κοινό παρονοµαστή ή θα λάβω και εγώ τις αποφάσεις µου» εκµυστηρεύθηκεο Πρωθυπουργόςσε στενούς συνεργάτες του.

Υπό το βάρος αυτών των προειδοποιήσεων έγιναν το βράδυτης Παρασκευής οι συναντήσεις στο Μέγαρο Μαξίµου του Πρωθυπουργού µε τους προέδρους της Νέας ∆ηµοκρατίας και του ΛΑΟΣ κκ. Αντώνη Σαµαρά και Γιώργο Καρατζαφέρη. Οι συζητήσεις έγιναν σε καλό κλίµα και σύµφωνα µε πληροφορίες ο κ. Σαµαράς συµφώνησε να ολοκληρωθεί το έργο της κυβέρνησης, να στηριχθεί η ρύθµιση των χρεών και το οικονοµικό πρόγραµµα που θα τη συνοδεύει.

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=436260


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS