Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "ΝΔ: «Μαύρο απολογισμό κάνουν οι υπουργοί»"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Είναι ακριβώς αυτή η λογική της ανερυθρίαστης αυτοκατακραυγής από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όσων με συνέπεια και δυναμισμό υπηρέτησαν επί δυο χρόνια, που απομακρύνει τους πολίτες από την ενασχόληση με την πολιτική. Γι' αυτό και αντιμετωπίζονται με δυσπιστία και απαίτηση για εντονότερη προσπάθεια ακόμα και όσοι σήμερα δικαιώνονται για την κριτική αλλά και τις προτάσεις τους για την αποφυγή των σημερινών αδιεξόδων. Ο διαχωρισμός όμως είναι ξεκάθαρος! Διαβάστε σχετικά...

«Ο ένας μετά τον άλλο, οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ομολογούν κυνικά ότι ήταν καταστροφική η πολιτική των κυβερνήσεών τους», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις των κ.κ. Μ. Χρυσοχοϊδη και Φ. Σαχινίδη αναφορικά με την πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης οι υπουργοί «αναμασούν ξαφνικά όσα έλεγε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, εδώ και δύο χρόνια, όταν οι ίδιοι προσπαθούσαν να τον λοιδορήσουν. Τώρα, κάνουν μαύρο απολογισμό».

«Είναι, όμως, πολύ αργά για δάκρυα για όλους εκείνους που χειροκροτούσαν το μνημόνιο, στήριζαν τις πολιτικές του και συναποφάσιζαν την εγκληματική εξαγγελία δημοψηφίσματος», επισημαίνει ο εκπρόσωπος της ΝΔ. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4681679


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS