Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Μια κοινωνία απροστάτευτη από τους εγκληματίες!"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Γεγονότα σαν της Καστοριάς γεννούν μια διπλή απορία. Ποιες οι ανοχές του περιβάλλοντος των εγκληματιών που δεν παραπέμπουν τέτοιες προσωπικότητες στην επιστήμη για να αποφύγουν τον κοινωνικό στιγματισμό; Ποιες οι ευθύνες της πολιτείας που ακόμα κι όταν τους συλλαμβάνει τους αντιμετωπίζει με ένα οριζόντιο τρόπο, αφήνοντας και τις πιο διαστροφικές προσωπικότητες ελεύθερες απλά με περιοριστικούς όρους. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη εξακολουθεί να παρακολουθεί τα ρεπορτάζ που αποκαλύπτουν όλο και πιο φρικιαστικές πτυχές από το έγκλημα του στυγερού 35χρονου δολοφόνου της Καστοριάς Στάθη Ευσταιθίου, ο οποίος μαχαίρωσε με βία την άτυχη 22χρονη Κερκυραία φοιτήτρια Ανδριάνα Γαρδικιώτη, ασέλγησε – κατά πληροφορίες – στο άψυχο κορμί της και την πέταξε στη λίμνη της Καστοριάς.

Συντετριμμένη η οικογένεια και οι φίλοι της κήδεψαν την τραγική κοπέλα χτες στην Κέρκυρα (διαβάστε εδώ σχετικά) ωστόσο η αποκάλυψη ότι ο 35χρονος δολοφόνος της Καστοριάς Στάθης Ευσταθίου είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού και παράνομη οπλοκατοχή και εις βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία, ήρθε να προστεθεί στη μακριά λίστα των ατόμων που ενώ η Αστυνομία τους συλλαμβάνει, η Δικαιοσύνη τους αφήνει ελεύθερους… (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=166203


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS