Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Αθωωτική η απόφαση για την υπόθεση «Ήλιος»"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Τι είδους μαρτυρία χρειάζεται για τα διαχειριστικά και τεχνικά λάθη μιας εταιρείας; Μάρτυς μου... ο Θεός είναι ντροπιαστικό για τις αεροπορικές εταιρείες να ρίχνουν συνεχώς τα βάρη των δικών τους παραλήψεων στα ανθρώπινα λάθη των πιλότων. Έχουν άδικο να εξοργίζονται οι συγγενείς των θυμάτων που για μια ακόμα ανάλογη υπόθεση, βλέπουν την ευθύνη να μετατίθεται στην.. κακιά την ώρα!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Οργή στους συγγενείς των θυμάτων προκάλεσε η αθωωτική απόφαση του Κακουργιοδικείου στους υπεύθυνους της αεροπορικής εταιρείας «Ήλιος», αεροσκάφος της οποίας συνετρίβη στις 14 Αυγούστου του 2005 στο Γραμματικό Αττικής, με 121 θύματα.

Σύμφωνα με το Κακουργιοδικείο, το κατηγορητήριο για τον εκτελεστικό πρόεδρο της εταιρείας Ανδρέα Δράκο, την εταιρεία «ΗΛΙΟΣ» ως νομικό πρόσωπο, τον διευθύνοντα σύμβουλό της, Δημήτρη Πανταζή, τον διευθυντή Πτητικών Προτύπων, Γιώργο Κικκίδη και τον Βούλγαρο αρχιπιλότο της εταιρείας, Γιάνκο Στοϊμένοφ, «είναι ατεκμηρίωτο, αφού δεν υπάρχει μαρτυρία, η οποία να τους συνδέει με την τραγωδία». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΛΚΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=333610



Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS