Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Στο Ίντερνετ το «πόθεν έσχες» των 300 της Βουλής"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όταν αναζητούνται τρόποι καθολικού πόθεν έσχες για τους πολίτες με σκοπό την αποθάρρυνση της αποταμίευσης, είναι τουλάχιστον τραγελαφικό να αναρτάται κάθε χρόνο μια λίστα με τα υπάρχοντα των βουλευτών μας τα οποία ουδείς ελέγχει εξονυχιστικά για τον τρόπο κτήσης τους. Τα τελειώνουν λοιπόν τα κακόγουστα αστεία με καθολικό σοβαρό πόθεν έσχες από το 1974 για να μπορεί η κοινωνία να καταγράψει στη συνείδηση της ποιοι ενεπλάκησαν με την πολιτική για να ωφεληθούν και ποιοι παραμένουν ευπατρίδες! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Αναρτήθηκαν σήμερα, στην ιστοσελίδα της Βουλής, οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» του 2009 βουλευτών, υπουργών και υφυπουργών. Δήλωση της περιουσιακής τους κατάστασης υπέβαλαν οι 300 εν ενεργεία βουλευτές, οι 22 ευρωβουλευτές, 189 τέως βουλευτές, οκτώ εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, 13 τέως ευρωβουλευτές, 27 υπεύθυνοι οικονομικών των κομμάτων και 13 τέως υπεύθυνοι οικονομικών των κομμάτων.

Δείτε εδώ τη λίστα των «πόθεν έσχες» των πολιτικών.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Επιτροπής Ελέγχου «πόθεν έσχες» της Βουλής, κανένας πολιτικός δεν εμφανίζεται να έχει καταθέσεις σε ελβετική τράπεζα και δεν φαίνεται να υπάρχουν μεγάλα ποσά κατατεθειμένα σε ξένες τράπεζες. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4681619


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS