Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Οικονομία - "Πόκερ με το «κούρεμα» και τον χρόνο των εκλογών"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η Ε.Ε. εμμέσως ποδηγετεί τις διαπραγματεύσεις, σε μια ακόμα ένδειξη αλληλεγγύης! Αντί να προωθούν την ταχύτατη ολοκλήρωσης της συμφωνίας για το "κούρεμα", γεγονός που θα λειτουργούσε θετικά και για το μέλλον της Ευρωζώνης, αναδεικνύει σε κυρίαρχο το ζήτημα των νέων μέτρων που είναι δεδομένο ότι θα αποτελούσαν αντικείμενο διαπραγμάτευσης της μετεκλογικής κυβέρνησης. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σε σκληρή παρτίδα πόκερ µεταξύ των πολιτικών και των τραπεζιτών εξελίσσονται οι διαπραγµατεύσεις για το PSI, από την ολοκλήρωση των οποίων εξαρτάται ο χρόνος των εκλογών. Αν και έχει σηµειωθεί σηµαντική πρόοδος, ωστόσο το πότε θα καταλήξουν παραµένει ανοικτό.

Οι τραπεζίτες θεωρούν ότι « έχουν ωριµάσει οι συνθήκες για να επιτευχθεί συµφωνία ». Όµως οι Ευρωπαίοι και ειδικότερα το Βερολίνο συνδέουν την ολοκλήρωση της συµφωνίας µε την υπογραφή της δανειακής σύµβασης και τις ισχυρές δεσµεύσεις που θα ζητήσουν για να δώσουν το πακέτο των 130 δισ. ευρώ. Και όσο δεν καταλήγουν, ο χρόνος των εκλογών θα παραµένει άγνωστος.

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=436397


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS