Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Βενιζέλος: Έξοδος από το Μνημόνιο σε τρία χρόνια

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - "Λεφτά υπάρχουν" δεν μπορούμε να πούμε αλλά μετά από δυο χρόνια σιωπής ο Βενιζέλος θα γίνει ικανός διαπραγματευτής (τον... συμβουλεύτηκαν κι όταν αναπροσάρμοζαν το "κούρεμα"ως αποτέλεσμα της αποτυχημένης κυβερνητικής πορείας;), θα βγάλει... ξανά τη χώρα στις αγορές (με 5-6 χρόνια καθυστέρηση) και κυρίως θα αναδείξει το νέο... "αριστερόστροφο" αναπτυξιακό μοντέλο που συνδυάζει τις "προοδευτικές" μεταρρυθμίσεις (παρακαλώ;) με το λειτουργικό κράτος (που... μετανιώσαμε για το διαχρονικό ύφος που του δώσαμε, αλλά δεν το αγγίξαμε επί 2,5 χρόνια). Κύριε Ελέησον!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στόχος μας είναι η οριστική έξοδος από το Μνημόνιο και την εξάρτηση να επιτευχθεί το σε τρία χρόνια, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσιάζοντας το «Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης για μια Αυτοδύναμη Ελλάδα».

«Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, έχουμε διανύσει τα 2/3 του δρόμου», συμπλήρωσε. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι στόχος είναι να γίνει η Ελλάδα ένα δημοσιονομικά αυτάρκες και θεσμικά ισοδύναμο μέλος της Ευρώπης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε, πάντως, ότι για να γίνει αυτό πρέπει να υιοθετηθεί το εθνικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης που προτείνει, από τον ελληνικό λαό που πρέπει να δώσει μια καθαρή εντολή και δεύτερο να επιτευχθεί η δημιουργία ενός εθνικού πολιτικού και κοινωνικού συναγερμού,μια μεγάλη εθνική συμμαχία φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63650536
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_27/04/2012_439544

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS