Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Ν. Μαρκάτος: Γιατί όχι και με τον ΣΥΡΙΖΑ;

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Κάποιοι μάλλον δεν κατανοούν ότι πέρα από την ενίσχυση του Τσίπρα και την προσωπική γελοιοποίηση δεν προσφέρουν κάτι άλλο στο δημόσιο διάλογο. Ειδικά όταν συντηρούν το θέμα προσωπικότητες φορτισμένες με την παλαιοκομματική ΠΑΣΟΚική λογική, με έργα και ημέρες που προσβάλλουν τον τόπο. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ «Καμμένου – Τσίπρα» μετά από τις δηλώσεις Μαρκάτου στον realfm 97.8 για την προοπτική σύμπραξης "Ανεξάρτητων Ελλήνων" και ΣΥΡΙΖΑ. «Με το καλό ο γάμος» λέει από τις Σέρρες ο Αντ. Σαμαράς.

Μία ακόμη «βόμβα» στην αυλή της Κουμουνδούρου έριξε χθες μέσω του realfm 97.8 ο υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» Νίκος Μαρκάτος ο οποίος είπε ευθαρσώς «ναι» στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ παρά το γεγονός ότι νωρίτερα ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανένα κόμμα ακόμη και εάν αυτό ανήκει στις λεγόμενες «αντιμνημονιακές δυνάμεις».

Ερωτηθείς από τον Σ. Κοτρώτσο εάν μετά τις εκλογές θα μπορούσε να υπάρξει μία τέτοια συνεργασία υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ Νίκος Μαρκάτος απάντησε χαρακτηριστικά: «Ναι με τον ΣΥΡΙΖΑ και με όποιον έχει μία ορθολογική πραγματικότητα στο μυαλό του»… Μάλιστα ο κ. Μαρκάτος ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ ή το ΛΑΟΣ αλλά με επιμέρους πρόσωπα όπως ο Γιώργος Κύρτσος. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=142046&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS