Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Αυτή είναι η "εξάδα" που προηγείται από τη ΝΔ στην Α' Αθηνών...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.

 Aπό αυτή την εβδομάδα απαγορεύεται η δημοσιοποιίηση δημοσκοπήσεων για τις εκλογές. Όμως στην τελευταία μέτρηση που έγινε, την περασμένη εβδομάδα, για τη ΝΔ στην Α' Αθηνών "μετρήθηκαν" και τα πρόσωπα των υποψηφίων βουλευτών. Η ΝΔ με βάση τα ποσοστά που συγκεντρώνει, διεκδικεί στην περιφέρεια αυτή έξι έδρες έναντι πέντε που πήρε το 2009.

Στην μέτρηση είχε συμπεριληφθεί και το όνομα της Ελίζας Βόζεμπεργκ που είναι χαρακτηριστικό ότι εκλεγόταν με άνεση. Χωρίς λοιπόν την Ελ. Βόζεμπεργκ, η πρώτη "εξάδα" που είχε καταγραφεί (και μάλιστα με σημαντική διαφορά από τους υπολοίπους) ήταν η εξής (με αλφαβητική σειρά τα ονόματα): Δημ. Αβραμόπουλος. Ολγα Κεφαλογιάννη, Βασ. Κικίλιας, Νότης Μηταράκης, Προκόπης Παυλόπουλος, Φωτεινή Πιπιλή.

Σημειώνουμε και πάλι ότι τα ονόματα είναι με αλφαβητική σιερά διότι μεταξύ ορισμένων από αυτούς οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Αρα, δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη η τελική κατάτάξη. Επίσης δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει ανατροπές μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες. Η εικόνα αυτή, για την εξάδα που προηγείται, υπήρχε μέχρι το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.

ΠΗΓΗ: PRESS-GR
http://press-gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_2512.html

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS